Известие

Collapse
No announcement yet.

Кажете нещо хубаво за 159 (общи приказки)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Явно оригиналните ,нещо не са ги сметнали както трябва.Ако са една идея по-меки(по-еластични) или по-твърди(да не позволяват прекомерно свиване) сигурно няма да е така.Предполагам само.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Проклятието на Опел момци. Няма Опел къде да не троши пружини Както и Либра предните и както и 166 разбира се. Просто са тежки италианските коли, който трошат.
      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 18:44.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Ти пък имаш швепс от мене

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          Ти пък имаш швепс от мене
          Е нема нищо, нал знаеш с Алфа скука няма
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Забелязах, че имам проблем с пръскалките на стъклата и тези на фаровете. Мислех, че са замръзнали от ония дни, ама и сега пак не работят. Течност в казанчето има, а помпата не се чува като натисна лостчето за да пръсне. Някакви идеи какъв може да е проблема?
            159 2.4 JTDM HIGH
            147 1.9JTD 8v - Ex

Comment

• Прегледай бушончетата първо, както и буксата (буксите) на моторчето, под левия фар, точно зад подкалника.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Е нема нищо, нал знаеш с Алфа скука няма
                Особено колко Не скучно ми беше смяната на пружините снощи.....още псувам,но няма невъзможни неща,справих се 😎

Comment

• Здраейте,
                  От днес съм собственик на 159 1.9 JTDm, с мултиволан е гледам, че има слушалка на едното копче дали може да си свържа телефона с нея? Без навигация е..Ако има значение.
                  -------------------------------
                  ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
                  ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• Естествено, че можеш стига да имаш Bluetooth на телефона . Иначе цъкаш на слушалката и търсиш нещо от рода на "pair connection" и оттам мисля, че лесно ще се оправиш. Също виж и в YouTube.
                    sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

• Първоначално публикувано от AHAHu Покажи съобщение
                      Естествено, че можеш стига да имаш Bluetooth на телефона . Иначе цъкаш на слушалката и търсиш нещо от рода на "pair connection" и оттам мисля, че лесно ще се оправиш. Също виж и в YouTube.
                      Bluetooth имам 😀 но като цъкна на слушалката нищо не става да не би да трябва от менюто да се настройва нещо..

Comment

• Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
                        Bluetooth имам 😀 но като цъкна на слушалката нищо не става да не би да трябва от менюто да се настройва нещо..
                        Няма как да се случи нещо ако не си сдвоил устройствата. Натискаш слушалката на волана, скролваш до Settings - > Pairing. Блутута на телефона трябва да ти е включен и видим. Ще ти изпише код на дисплея на таблото, който трябва да вкараш в телефона и си готов. После ще имаш възможност да копираш телефонната книга, съобщения и т.н. в колата.
                        Alfa Romeo 159, 1,9JTS EX

Comment

• Първоначално публикувано от AHAHu Покажи съобщение
                          Естествено, че можеш стига да имаш Bluetooth на телефона . Иначе цъкаш на слушалката и търсиш нещо от рода на "pair connection" и оттам мисля, че лесно ще се оправиш. Също виж и в YouTube.
                          Това не е ли ако имаш blue&me модул само. И аз имам слушалка но нямам USB в жабката. Предполагам ако нямаш модула това е само да приемаш обаждания ако си вкарал сим карта в навигацията.
                          Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

• Това че имаш слишалка на волана не значи че имаш blue and me.
                            И аз имам слишалка (всички с мулти волан имат), но нямам blue and me и като натиснеш копчето нищо не се случва.
                            Модула седи под радиото. Като го извадиш има 2 отделения. в едното влиза радиото а под него има една пласмасова кутия, това е модула.

Comment

• Нямам USB в жабката значи нямам този модул има ли вариант да се монтира защото това е много удобно ?Или е голяма занимавка? 😀

Comment

• Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
                                Нямам USB в жабката значи нямам този модул има ли вариант да се монтира защото това е много удобно ?Или е голяма занимавка? 😀
                                Пак не е кой знае какво,защото когато влизаш в колата,всеки път трябва да си пускаш блутуута.Най-готино е с карта дубликат.

Comment

Working...
                                X